Volledige toewijding voor uw schouder- en armklacht

Klachten aan schouder, elleboog, hand of pols kunnen een grote impact hebben op uw dagelijkse activiteiten. Deze klachten hinderen in veel gevallen het uitoefenen van uw sport of werk maar beperken ook ogenschijnlijk eenvoudige activiteiten zoals aan- en uitkleden, grijpen, dragen of typen/schrijven. Ze zijn niet zelden hardnekkig en lastig te duiden. Daarnaast uitdagend en complex qua behandeling. Een specialistische aanpak is vaak noodzakelijk en hetgeen u van onze fysiotherapeuten van het Schouder- armcentrum plus mag verwachten.


We kijken verder waar een ander stopt

De fysiotherapeuten van het Schouder-armcentrum plus hebben zich volledig toegewijd aan en gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van klachten aan schouder en elleboog. Het expertiseteam heeft op dit gebied veel kennis en ervaring opgedaan zodat zij uw klachten zo optimaal mogelijk kunnen behandelen. Hierbij maken we gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve behandelmethoden. Het schouder-armcentrum plus beschikt daarnaast over gekwalificeerde MSK-echografisten waardoor binnen dit expertisecentrum aanvullend echografisch onderzoek kan plaatsvinden. De experts, de effectieve behandelmogelijkheden en de benodigde faciliteiten gebundeld in één centrum!


U heeft een vraag over schouder- of armklachten?
U ervaart problemen aan uw schouder, elleboog of pols/hand en u heeft hier een vraag over? Stel hem aan onze experts, wij beantwoorden uw vraag graag

Ons team

David Krijgsman

Praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | MSK Echografist | PE & Shockwave therapeut
BIG 19910222004

Joey de Ruiter

Fysiotherapeut | MSK Echografist
BIG 19919757004

Edward van Cruchten

Fysiotherapeut | Manueel therapeut
BIG 89044820104

Yves van Kempen

Fysiotherapeut | MSK Echografist
BIG 79926872104

Ondersteunende expertise

Erik Tummers

Fysiotherapeut | Myofasciaal therapeut
BIG 9911213104

Linda Scheepens 

Manueel therapeute | Hoofdpijnklachten | Kaakfysiotherapie
BIG 19909114304

Onze werkwijze

Bijzonder aan de werkwijze van het Schouder- armcentrum plus is dat we onze fysiotherapeuten en de handtherapeuten van Carpus Care handtherapie, ieder met een buitengewone interesse voor de schouder, elleboog en hand, samenbrengen op een locatie specifiek ingericht voor deze patiëntengroepen. Op deze manier creëren we voor de klant een optimale behandelomgeving waarin de kennis, de ervaring, de toewijding en de behandelmogelijkheden aanwezig zijn om de klant maximaal van dienst te kunnen zijn. Door te kiezen voor expertise, kiezen we voor het welzijn en het belang van onze patiënten.

Veel gestelde vragen

Indien u, in voldoende mate, aanvullend verzekerd bent worden de fysiotherapiebehandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen als er bijvoorbeeld sprake is geweest van een operatie, dan wordt fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling vergoedt vanuit de basisverzekering.

Nee hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Wij vinden dat deze diensten aanvullend zijn en een duidelijke meerwaarde kunnen hebben in de diagnostiek of behandeling. Daarom valt dit, in onze visie, binnen ons standaard aanbod fysiotherapie.

Ja dit is zeker mogelijk. Binnen het Schouder- armcentrum plus zien we voldoende patiënten die voor een second opinion komen. De patiënt zal na dit consult ook een verslag/rapportage ontvangen.

Ja, daarvoor kunt u terecht bij onze samenwerkingspartner Carpus Care. Zij zijn ook gevestigd in het Medisch Centrum kluis. De handtherapeuten van Carpus Care zijn geschoold en zeer bedreven in het vervaardigen van op maat gemaakte spalken en kunnen u adviseren betreffende de aanschaf van braces.

Fysiovision heeft in 2024 met alle Nederlandse Zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Voor al uw fysiotherapeutische zorg kunt u dus, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, gewoon bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie.

Wat onze klanten over ons vertellen

Ik werd als patiënt altijd meegenomen in de beslissingen en adviezen rondom mijn behandeling. Hij toonde een waar schouderspecialist te zijn.

De aanpak op maat bevalt me heel goed. Behandeling door ervaren fysiotherapeut. Ervaring met frisse blik en bij de tijd, open voor vernieuwing. 

Expertise in beeld

Hier volgt spoedig een film die een indruk geven van de innovatieve aanpak binnen het Schouder- armcentrum plus.

Hier volgt spoedig een film die een indruk geven van de innovatieve aanpak binnen het Schouder- armcentrum plus.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken