Myofasciale therapie

Myofasciale therapie is gericht op de behandeling van klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Doelstelling is het verbeteren van de gewrichtsfuncties door verbetering van de (myo)fasciale beweeglijkheid. Ons lichaam bestaat uit bindweefsel. Structuren die met elkaar verbonden zijn en de voorwaarde moeten creëren om probleemloos te bewegen en te functioneren. Beperkingen in de beweeglijkheid van deze bindweefselstructuren veroorzaken, op den duur, problemen in het functioneren van ons bewegingsapparaat. De bij Fysiovision toegepaste myofasciale therapie werkt met manuele sturings- en releasetechnieken van de bindweefselstructuren gevolgd door specifieke oefeningen. 

Deze therapie is toepasbaar bij zowel acute als chronische klachten:
• sportblessures
• rugklachten
• nekklachten
• schouderklachten
• gewrichtsklachten bij ouderen
• dysfuncties en pijn na operaties
• voetklachten.
Het is geen wondermiddel, maar een goede aanvulling op bestaande therapeutische behandelvormen.  

Samen werken aan uw herstel
Myofasciale therapie is in onze visie bij uitstek een methode die bij veel klachten aan het bewegingsapparaat ingezet kan worden. De fysiotherapeuten van Fysiovision welke deze methode toepassen worden dan ook vaak door hun collega’s van de expertisecentra ingeschakeld ter ondersteuning van een behandeltraject. Soms kortdurend en in andere gevallen langduriger.

Hoofdvestiging Fysiovision
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48 

Afspraak maken voor myofasciale therapie
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken