Kinesiotaping

Kinesiotaping wordt ingezet als aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling of tijdens de revalidatie. Ook bij de ondersteuning van vochtproblemen wordt deze tapetechniek effectief gebruikt. Deze fel gekleurde tape wordt steeds populairder mede omdat de positieve werking door velen ervaren wordt. Deze tape heeft geen fixerende werking; bewegingen zijn ongeremd en blijven volledig mogelijk. Toch heeft deze kinesiotape een positieve werking op het herstel en ontlast bindweefsel welke klachten geven. Bij Fysiovision zijn meerdere fysiotherapeuten geschoold en bedreven in het toepassen van kinesiotape technieken bij sporters maar ook zeker als ondersteuning bij het herstel van diverse klachtenbeelden.

Kinesiotape wordt in de praktijk vaak gebruikt om het onderstaande te bereiken:
• Vermindering van de pijn
• Vermindering van de zwelling
• Verbetering van de houding
• Verbetering van de functie
• Snellere terugkeer naar werk of activiteit
• Verbetering van de bloed en lymfecirculatie 

Details zijn vaak belangrijk? 
Kinesiotape zien we bij Fysiovision echt als een ondersteunend middel. Een detail…. maar soms zit het succes in de details. Deze tape techniek kan bij een groot aantal klachten en gewrichten ingezet worden omdat de toepasbaarheid uitgebreid is. Hierdoor wordt deze behandelmethode door meerdere collega’s op bijna al onze locaties gebruikt. Neem gerust contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

Hoofdvestiging Fysiovision
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48 

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus

Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134

Afspraak maken kinesiotaping
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken