PE (Percutane Electrolyse)

PE is een nieuwe innovatieve behandelmethode voor langdurige pees klachten. U kunt hierbij denken aan tenniselleboog, achillespees klachten, kniepees klachten etc. die (ondanks eerdere behandelmethodes) onvoldoende herstellen en pijnklachten blijven geven. Dan zou PE een goede optie kunnen zijn. Middels echografie wordt het te behandelen gebied nauwkeurig in beeld gebracht. Vervolgens zal er een dunne dry-needling naald (vergelijkbaar met een acupunctuur naaldje) in het beschadigde pees gebied worden geplaatst en een lichte elektrische stroom worden toegepast. Door het gebruik van de echografie zal heel specifiek alleen het “beschadigde” gebied in een pees worden behandeld. De behandeling duurt maximaal 2 minuten en wordt als niet pijnlijk tot licht ongemakkelijk door de patiënt ervaren. De resultaten zijn veelbelovend!

Klachten kunnen zijn:
• pijnklachten onder de hiel
• achillespees klachten
• pees klachten in de schouder
• tenniselleboog
• kniepees klachten 

Sneller het gewenste resultaat
Percutane elektrolyse is in bepaalde gevallen een effectief aanvullend middel om sneller het gewenste resultaat te behalen. Zelden een losstaande behandelmethode en meestal in combinatie met oefentherapie. Omdat PE vaak ingezet wordt bij schouder-, elleboog- en enkel/voetklachten vindt u deze behandelmethode op onze locatie aan de Frans Erenslaan 103A te Geleen.

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus

Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 61 34  

Afspraak maken PE (Percutane Electrolyse)
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken