Knie expertise dichtbij en voor iedereen 

Onder de bezielende leiding van onze fysiotherapeuten van het Kniecentrum plus wordt u behandeld en begeleid als was u een topsporter. Iedere patient is uniek en verdient een, op zijn of haar specifieke aandachtspunten, aangepast behandeltraject. Het begint echter bij de focus voor het kniegewricht, de expertise en de jarenlange ervaring van onze sportfysiotherapeuten die samen met u, in een inspirerende omgeving, werken aan optimaal herstel. 


Uniek totaalconcept 

Kniecentrum plus is het expertise centrum in Limburg/Euregio voor klachten van het knie- en heupgewricht. De focus ligt weliswaar op de knie echter zien we binnen ons centrum ook veel patiënten met klachten aan de heup en bovenbeen. Wij bieden een revalidatie van A tot Z volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, met de inzet van vernieuwende apparatuur en techniek onder de deskundige en bezielende begeleiding van onze sportfysiotherapeuten en bewegingswetenschapper. Dit alles in een omgeving die puur beweging en sport ademt.


U heeft een vraag over knieklachten?
U ervaart problemen aan uw knie en u heeft hier een vraag over? Stel hem aan onze experts, wij beantwoorden uw vraag graag!

Ons team

Tom Ehlen

Manager Kniecentrum Plus | Orthopedisch manueel therapeut MSc | Sportfysiotherapeut MSc
BIG 29063176804

Lisa van Rijn

Fysiotherapeute l Bewegingswetenschappen MSc
BIG 69918835704

Daan Wauben

Sportfysiotherapeut MSc io
BIG 19920365404

Rowin Quaedflieg

Sportfysiotherapeut MSc
BIG 9921117204

Climmy Decker

Sportfysiotherapeute MSc
BIG 69048733404

Ondersteunende expertise

David Krijgsman

Praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | MSK Echografist | PE & Shockwave therapeut
BIG 19910222004

Erik Tummers

Fysiotherapeut | 4xT Methode (Myofasciaal)
BIG 9911213104

Onze werkwijze

Bijzonder aan de werkwijze van het Kniecentrum plus is dat we onze fysiotherapeuten met een buitengewone interesse voor de knie, heup en bovenbeen samen brengen op een locatie specifiek ingericht voor deze patiëntengroep. Op deze manier hebben we een optimale behandelomgeving gecreëerd waarin de kennis, de ervaring, de toewijding en de behandelmogelijkheden aanwezig zijn om de klant maximaal van dienst te kunnen zijn. Door te kiezen voor expertise, kiezen we voor het welzijn en het belang van onze patiënten.

Veel gestelde vragen

U kunt bij ons zowel met als zonder verwijsbrief van uw arts of medisch specialist een afspraak maken. Voor het behandelen van bepaalde indicaties zoals artrose of na een operatie is vaak wel een verwijsbrief noodzakelijk. Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Juist bij artrose kan fysiotherapie zeer effectief zijn. Hoewel de slijtage aan het kraakbeen niet zal genezen, kunt u met fysiotherapie doorgaans enorm veel bereiken: door spierkrachttraining, verbetering van uw algehele fitheid, leefstijladviezen en instructies is de pijn in uw knie te beïnvloeden en de kniefunctie te verbeteren. Ook kunnen wij door onze nauwe samenwerking met artsen en orthopedisch chirurgen snel bespreken wat de beste behandelopties zijn.

Ja, 12 keer uit de basisverzekering. Denk hierbij wel aan het eigen risico uit de basisverzekering en de voorwaarde dat u een verwijsbrief moet hebben van uw arts. Na de eerste 12 behandelingen uit de basisverzekering is verlenging mogelijk uit de aanvullende polis.

Gemiddeld genomen duurt de revalidatie tussen de 9 en 12 maanden; zeker indien terugkeer op wedstrijdniveau (voetbal, handbal, etc.) het doel is kan het noodzakelijk zijn 12 maanden te revalideren. Naast revalidatie in de praktijk neem je dan ook deel aan onze veldrevalidatie. Hierdoor stroom je geleidelijk weer in bij de trainingen en wedstrijden met bijvoorbeeld je eigen team.

Soms is operatie inderdaad nodig. Of u hiervoor in aanmerking komt is van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan hardnekkige slotklachten, onvoldoende effect na specifieke fysiotherapie/revalidatie en de duur van de klachten.

Fysiovision heeft in 2021 met alle Nederlandse Zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Voor al uw fysiotherapeutische zorg kunt u, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, gewoon bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie.

Wat onze klanten over ons vertellen

Door de revalidatie ben ik weer in staat om pijnvrij te wandelen, enorm dankbaar voor de professionele hulp!

Ik ben bij het Kniecentrum Plus omringd door een team van specialisten in een professionele setting.

Expertise in beeld

Een introductie filmpje over wat het Kniecentrum plus te bieden heeft

Er wordt veel gemeten en getest op het Kniecentrum. Kijk hoe dit in zijn werk gaat.

Het behandelen van een versleten knie is voor onze experts dagelijkse kost. Dit filmpje geeft een korte indruk.

Een knierevalidatie van A tot Z. Dat is waar we voor staan bij het Kniecentrum plus.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waarderingPatiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Kniecentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

Dependance Heerlen 
Heerlerbaan 58C, Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken