Enkel- voetcentrum plus: de volgende stap in uw herstel

Ervaart u pijnklachten aan uw enkel of voet? Wordt u hierdoor gehinderd in het uitvoeren van uw sport of dagelijkse activiteiten? Dan is het Enkel- voetcentrum plus misschien iets voor u! Klachten aan enkel of voet kunnen een grote beperking geven in uw mobiliteit, immers bij iedere stap die u zet gebruikt u uw voeten, honderden zo niet duizenden keren per dag. Het expertiseteam van het Enkel- voetcentrum plus is vastberaden om u weer zo snel als mogelijk op de been te krijgen.


De combinatie van zorg en aandacht is wat telt

De fysiotherapeuten van het Enkel- voetcentrum plus zijn volledig gespecialiseerd in het verhelpen van uw klachten. Het expertiseteam bestaat naast (sport)fysiotherapeuten uit PE/Shockwavetherapeuten en MSK-echografisten. Zij bundelen hun kennis en ervaring met als doel de oorzaak van uw klachten, zo volledig mogelijk, in beeld te brengen en samen aan uw herstel te werken. Dit gebeurt in een centrum waar we gebruik maken van de laatste innovatieve behandelmethoden gecombineerd met specifieke oefentherapie. Daarnaast besteden we aandacht aan adviezen en tips zodat u ook in de toekomst pijnvrij kan blijven bewegen.


U heeft een vraag over enkel- of voetklachten?
U ervaart problemen aan uw enkel of voet en u heeft hier een vraag over? Stel hem aan onze experts, wij beantwoorden uw vraag graag!

Ons team

Climmy Decker

Sportfysiotherapeute MSc | MSK echografist enkel/voet | Shockwave therapeut enkel/voet
BIG 69048733404

Yves van Kempen 

Fysiotherapeut | MSK Echografist
BIG 79926872104

Roel Hilgers 

Fysiotherapeut
BIG 49930530904

Ondersteunende expertise

David Krijgsman

Praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | MSK Echografist | PE & Shockwave therapeut
BIG 19910222004

Erik Tummers 

Fysiotherapeut | Myofasciaal therapeut
BIG 9911213104

Onze werkwijze

Bijzonder aan de werkwijze van het Enkel- voetcentrum plus is dat we onze fysiotherapeuten met een buitengewone interesse voor de enkel en voet samenbrengen op een locatie specifiek ingericht voor deze patiëntengroepen. Op deze manier creëren we voor de klant een optimale behandelomgeving waarin de kennis, de ervaring, de toewijding en de behandelmogelijkheden aanwezig zijn om de klant maximaal van dienst te kunnen zijn. Door te kiezen voor expertise, kiezen we voor het welzijn en het belang van onze patiënten. 

Veel gestelde vragen

Ja, hielklachten is een veelvoorkomende klacht die we binnen het Enkel- voetcentrum plus zien. We bekijken vanuit het vraaggesprek, onderzoek en echografie wat voor u de beste behandeling is. Soms betekent dit dat wij u kunnen behandelen en soms verwijzen we ook door naar een andere geschikte zorgprofessional zoals een podotherapeut.

Indien u, in voldoende mate, aanvullend verzekerd bent worden de fysiotherapiebehandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen als er bijvoorbeeld sprake is geweest van een operatie, dan wordt fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling vergoedt vanuit de basisverzekering.

Nee hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Wij vinden dat dit aanvullingen zijn die een duidelijke meerwaarde kunnen hebben in de diagnostiek of behandeling. Daarom valt dit onder fysiotherapie.

Ja dit is zeker mogelijk. Binnen het Enkel- voetcentrum plus zien we voldoende patiënten die voor een second opinion komen. De patiënt zal na dit consult ook een rapportage mee krijgen/ toegestuurd krijgen.

Dit is heel erg afhankelijk van de huidige stabiliteit van uw enkel. Soms is het zeker mogelijk om deze te verbeteren met de juiste training. We beoordelen de stabiliteit met testen en kunnen ook een ganganalyse uitvoeren en dan een advies geven over het mogelijke gebruik van een brace.

Fysiovision heeft in 2024 met alle Nederlandse Zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Voor al uw fysiotherapeutische zorg kunt u dus, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, gewoon bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie.

Wat onze klanten over ons vertellen

De combinatie van professionaliteit, nuchterheid, het hoge kennisniveau en de vanzelfsprekendheid dat overal een oplossing voor is en die vervolgens ook bieden. Ik ben jullie ambassadeur! 

Door het maken van een echo werd de diagnose duidelijker hierdoor kon mijn enkel gerichter behandeld worden. Ik kan weer volledig pijnvrij mijn werk uitvoeren. Ja, ik kan Fysiovision zeker aanraden. 

Expertise in beeld

Ondersteunende behandeltechnieken

Bij langdurige en hardnekkige peesklachten is het soms noodzakelijk het weefsel intensief en op celniveau te behandelen. Dit doen we middels Shockwave en PE behandeling. Aansluitend kan dan beter en effectiever belast en geoefend worden. 

Meer inzicht in uw klacht

Om een betrouwbare en volledige diagnose te stellen of om andere oorzaken uit te sluiten dan wel het herstel te controleren maken onze ervaren echografisten gebruik van echografie. Dit heeft een bewezen meerwaarde voor onze aanpak.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken