De fysiotherapeuten van het Enkel- voetcentrum plus staan voor u klaar!

Bij het Enkel- voetcentrum plus staat alles in het teken van het verhelpen van klachten aan enkel en/of voet. De prettige ambiance en modern ingerichte behandelomgeving zijn een wezenlijk onderdeel van onze visie waarbij alles in het teken staat van een optimaal behandelresultaat. Ook bij u thuis zijn we altijd dichtbij. Middels een app op uw smartphone of computer kunt u namelijk uw persoonlijke online oefenprogramma inzien en bijhouden. Tevens kunt u, op deze manier, informatie opzoeken en contact houden met uw fysiotherapeut. 

Eenmaal het optimale behandelresultaat behaald krijgt u de nodige adviezen en tips zodat u ook in de toekomst pijnvrij kunt blijven bewegen. En natuurlijk staan we ook na het beëindigen van uw behandeltraject voor u klaar ter ondersteuning.

Krachten bundelen

De kracht van het Enkel- voetcentrum plus ligt in de combinatie van kennis, expertise en de uitgebreide combinatiemogelijkheden qua behandelmethoden. In onze visie is iedere patiënt uniek en dus ook de behandelaanpak voor zijn of haar klachten. Uw hulpvraag en doelstelling staan hierbij centraal en vormen de basis van het onderzoek en het daaropvolgend behandeltraject. Omdat er soms een bredere kijk en aanpak nodig is, werken we nauw samen met andere disciplines. Denk hierbij aan (sport)podologen, orthopedisch schoenmakers, orthopeden en gespecialiseerde schoenenwinkels. Dit om u altijd een optimaal advies te kunnen geven. Door deze samenwerkingen bieden wij een unieke “lijn van zorg” aan. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste zorg op de juiste plek. Samen staan we sterk in het belang van uw herstel.

Volledige analyse van uw klachten

Om uw klacht zo goed en zo snel als mogelijk te verhelpen is het belangrijk om nauwkeurig de oorzaak te achterhalen. Dit doen we middels een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Tijdens deze intake hebben we extra aandacht voor, vaak verborgen, oorzaken van voet- en enkelklachten. Daarnaast kunnen we gebruik maken van echografie als aanvullend onderzoek om het weefsel in beeld te brengen.
Onze fysiotherapeuten hebben tevens de mogelijkheid tot het uitvoeren van (hard)loopanalyses. 

Tijdens deze videoanalyse wordt er onder andere gekeken naar staplengte, voetafwikkeling en stabiliteit van de enkel. De fysiotherapeut zal de beelden analyseren en deze samen met u doornemen. Mogelijke aandachtspunten kunnen worden meegenomen in uw behandelplan. We kijken naar het totaalplaatje zodat u de meest optimale behandeling krijgt! 

Uniek in de regio

Wat maakt het Enkel- voetcentrum nu onderscheidend? En waarom is een expertisecentrum nu de beste plek voor de behandeling van uw klachten? Onze missie is dat iedere patiënt die zich bij Fysiovision meldt met een klacht aan het bewegingsapparaat de aandacht krijgt van de meest geschikte behandelaar. Dit is alleen mogelijk indien je je hier als behandelaar dagelijks mee bezig houdt en de werkomgeving hier volledig op is ingericht. Aan wie vertrouwt u bijvoorbeeld een operatie aan uw enkel toe? Liever aan een chirurg die de operatie 5 keer per jaar of 50 keer per jaar uitvoert?

We onderscheiden ons door:
 • Team van specialisten: het team heeft zich volledig toegelegd op de behandeling van klachten aan enkel en voet.
 • Lijn van zorg: door intensieve samenwerkingen kunt u door meerdere disciplines geholpen worden voor uw klacht. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome. Samen zoeken wij de beste route voor u uit.
 • Expertisecentrum: een speciaal ervoor ingericht centrum met uitzonderlijke faciliteiten.
 • Behandelmethoden: door het brede aanbod kunnen we de juiste combinatie voor de meest effectieve behandeling kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  - Shockwave therapie
  - Percutane electrolyse (PE)
  - Flyweeltraining
  - Myofasciale therapie
  - Dry needling
  - Manuele therapie
 • Hardloopanalyse: getrainde fysiotherapeuten die het wandelen en hardlopen kunnen analyseren middels een videoanalyse

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken