Mario Goossens uit Sittard

Voor welke klacht had u zich gemeld bij het Enkel- voetcentrum plus? Op welke manier werd u beperkt in het uitvoeren van dagelijkse of sportactiviteiten?
Ik had dagelijks pijn aan mijn achillespees, vooral in de ochtend en nog heftiger als ik de pees maar enigszins belast had. En dat terwijl ik weer wilde gaan hardlopen.

Welke behandeling(en) heeft u bij ons gehad?
De fysiotherapeut is begonnen met een uitgebreide analyse van het probleem middels een gesprek, lichamelijk onderzoek met specifiek een echo en een online vragenformulier. Bij analyse bleek op de echo de pees langdurig overbelast te zijn geweest.
Daarna kreeg ik een combinatie van behandelingen. In de eerste fase ben ik behandeld met Percutane electrolyse. Dit heeft ervoor gezorgd dat de pijn al duidelijk verminderde. Dit hebben we gecombineerd met specifieke oefeningen. Ik heb deze thuis en op de praktijk moeten uitvoeren. Deze oefeningen hebben we opgebouwd, met als resultaat dat ik uiteindelijk mijn dochter op de nek kon nemen als extra gewicht. Daarna ben ik middels een opbouwschema weer gestart met hardlopen.

Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij ons?
Bij het intakegesprek had ik de wens uitgesproken circa 30km trailrun te kunnen volbrengen. Niet persé bij het einde van de reeks behandelingen maar als uiteindelijk doel. Ik had de lat expres een beetje hoger gelegd om te kijken wat de reactie was en wat de mogelijkheden waren. Op dat moment kon ik nog geen 500m pijnvrij hardlopen met als bijkomend effect minimaal 1 week heftige pijn in de ochtenden erna. Ik geloofde eerlijk gezegd niet dat mijn doel enig realiteitsgehalte had. Op moment van schrijven kan ik 12,5km trailrun volbrengen. De longen doen dan meer pijn dan mijn achillespees. Het einde is nog lang niet in zicht en snode plannen worden gemaakt.

De combinatie van professionaliteit, nuchterheid, het hoge kennisniveau en de vanzelfsprekendheid dat overal een oplossing voor is en die vervolgens ook bieden. Ik ben jullie ambassadeur! 

Waarom bent u zo tevreden over de behandeling bij ons?
De combinatie van professionaliteit, nuchterheid, het hoge kennisniveau maar vooral de uitstraling van vanzelfsprekendheid dat overal een oplossing voor is en die vervolgens bieden. Ook als het even tegenzit. Vanaf het eerste gesprek bekroop mij de hoop dat mijn veel te hoog gestelde doel, daadwerkelijk te realiseren zou zijn. Die hoop is inmiddels omgeslagen in een vanzelfsprekendheid dat het gaat lukken.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen en waarom?
Wat mij betreft ben ik jullie ambassadeur.

Hans Tubee uit Puth 

Voor welke klacht had u zich gemeld bij het Enkel- voetcentrum plus? Op welke manier werd u beperkt in het uitvoeren van dagelijkse of sportactiviteiten?
Ik had veel pijn aan mijn enkel en kon mijn werk als postbode niet pijnvrij uitvoeren. Ik moet voor mijn werk veel lopen en staan en dit werd steeds moeilijk. In het verleden vaker mijn enkel omgezwikt. Nu periode geleden weer maar klachten nemen nu niet af.

Welke behandeling(en) heeft u bij ons gehad?

De fysiotherapeut heeft na het onderzoek ook nog een echo gemaakt, hieruit kwam naar voren dat er een duidelijke irritatie van de pees aanwezig was. Ik heb shockwave therapie gekregen, dit werd gecombineerd met oefeningen en advies qua schoeisel.

Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij ons?
Ik kan nu weer een langere tijd achter elkaar lopen en kan weer volledig pijnvrij mijn werk uitvoeren.

Door het maken van een echo werd de diagnose duidelijker hierdoor kon mijn enkel gerichter behandeld worden. Ik kan weer volledig pijnvrij mijn werk uitvoeren.  

Waarom bent u zo tevreden over de behandeling bij ons?
In de eerste fase omdat ik ben gekomen om van de klachten af te komen en middels de shockwavetherapie en oefeningen is mijn pijn aan de enkel zo goed als weg! Ik vond het uitgebreide onderzoek zeer waardevol. Er werd mij in het verleden gezegd dat de klachten aan mijn enkel door de enkelbanden kwamen. Nu bleek dat er ook een peesblessure aanwezig was waardoor de klachten aanwezig bleven. Door het maken van een echo werd de diagnose duidelijker hierdoor kon mijn enkel gerichter behandeld worden. Verder kreeg ik duidelijke adviezen en werden al mijn vragen goed beantwoord tijdens de behandelingen.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen en waarom?
Ja ik kan Fysiovision zeker aanraden, andere familieleden zijn ook in behandeling binnen Fysiovison en zijn allen tevreden. Fysiovision is een grote praktijk waar veel specialisten werken die veel kennis bevatten op zijn of haar vakgebied.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken