Handtherapie

Handtherapie is een bijzonder specialisme binnen de fysiotherapie en ergotherapie. Ondanks dat we deze behandelmethode in huis hebben, kiest het Schouder- armcentrum plus voor een nauwe samenwerking met specialisten op dit gebied. Dit zijn de handtherapeuten van Carpus Care handtherapie. Hierdoor is er bovengemiddeld veel kennis en kunde beschikbaar als het gaat om hand- en polsaandoeningen.
De handtherapie kan uit meerdere onderdelen bestaan. Zo kan er geoefend worden op beweeglijkheid, stabiliteit of kracht, littekens gemobiliseerd worden, adviezen gegeven worden of zelfs ter plekke een spalk op maat voor u vervaardigd worden. U kunt erop vertrouwen dat u bij Carpus Care handtherapie in goede handen bent.

Klachten waarmee u bij Carpus Care terecht kunt:
• Bij pols- hand- en vingerletsel zonder een operatie bijvoorbeeld indien een gewricht uit de kom is geweest, een peesletsel zoals een malletfinger of een botbreuk.
• Bij gewrichtsslijtage, gewrichtsontstekingen, duimklachten, onbegrepen polsklachten en dystrofie.
• Bij overbelastingsklachten bijvoorbeeld een peesontsteking, roeierspols, quervain of triggerfinger.
• Bij een zenuwbeklemming zoals bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom.
• Na een operatie van pees, gewricht of zenuw zoals bijvoorbeeld bij een carpaal tunnelsyndroom of de ziekte van Dupuytren.

Goed advies, behandeling of aanmeten van een spalk?  
Carpus Care handtherapie is per 1-9-2021 zelfstandig gevestigd in het Medisch Centrum Kluis, schouder aan schouder met het Schouder- armcentrum plus. Op deze locatie hebben de handtherapeuten ook de mogelijkheid om spalken te vervaardigen of, in overleg met ons, een echo te laten maken. Dus alle expertise en faciliteiten mbt pols- en handklachten onder één dak.

Schouder- armcentrum plus
Frans Erenslaan 103, Geleen  

Afspraak maken handtherapie
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We sturen deze door naar Carpus Care en zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Carpus Care door te bellen naar 043 310 18 42 of te mailen naar info@carpuscare.nl. In alle gevallen zullen onze collega's van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken