Wil Breuls uit Urmond

Voor welke klacht had u zich gemeld bij het Schouder- armcentrum plus? Op welke manier werd u beperkt in het uitvoeren van dagelijkse of sportactiviteiten?
Ik had tijdens een fitnessoefening een pees in mijn schouder afgescheurd. Hiervoor moest ik geopereerd worden en ben daarna verwezen naar het Schouder- armcentrum plus. De functie van mijn schouder was zeer beperkt voor- en direct na de operatie. Ik moest van de orthopeed samen met de fysiotherapeut gaan werken aan het herstellen van deze functie.

Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij het Schouder- armcentrum plus?
De functionaliteit van mijn schouder is zo goed als geheel hersteld. Ik kan mijn dagelijkse en sportactiviteiten weer volledig uitvoeren. Ik heb nu voldoende kennis opgedaan om zelfstandig verder te gaan met mijn training. 

Ik werd als patiënt altijd meegenomen in de beslissingen en adviezen rondom mijn behandeling. Hij toonde een waar schouderspecialist te zijn.

Waarom bent u tevreden over de behandeling?
De schouderspecialist van was zeer deskundig en heeft met beleid en overleg de schouder weer op een zeer mooi niveau gebracht. Hij vertelde altijd precies wat hij ging doen, wat de verwachting was en het waarom van zijn aanpak. Ik werd als patiënt altijd meegenomen in de beslissingen en adviezen rondom mijn behandeling. Hij toonde een waar schouderspecialist te zijn. Wat ik ook kwijt wil is het feit dat we in de Coronatijd wekelijks contact hadden middels een videoconsult. Ik kreeg een eigen digitaal oefenprogramma en tijdens het videoconsult konden we deze samen uitvoeren, ik heb dit als zeer prettig ervaren en hierdoor is mijn revalidatie altijd doorgegaan.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen?
Zonder twijfel: Ja


Gertjan Goossens uit Sittard

Voor welke klacht had u zich gemeld bij het Schouder- armcentrum plus? Op welke manier werd u beperkt in het uitvoeren van dagelijkse of sportactiviteiten?
Ik ervaarde pijnklachten aan mijn linker schouder en bovenarm, vooral tijdens bepaalde bewegingen en in het uitoefenen van mijn sport, klimmen. De beweeglijkheid van mijn schouder was ook. Verminderd.

Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij het Schouder- armcentrum plus?
De behandeling heeft ertoe geleid dat de beweeglijkheid enorm is toegenomen. Het sporten kan nu weer pijnloos uitgevoerd worden. Schouder is nog niet op 100% maar ik merk dat we steeds stappen blijven maken in de vooruitgang.

De aanpak op maat bevalt me heel goed. Behandeling door ervaren fysiotherapeut. Ervaring met frisse blik en bij de tijd, open voor vernieuwing. 

Waarom bent u tevreden over de behandeling?
De aanpak op maat bevalt me heel erg. Geen eenheidsworst, geen zweverig gedoe gewoon specifieke aanpak en daar ook over bijgepraat worden. En dat met name door ervaren fysiotherapeut. Ervaring met frisse blik en bij de tijd, open voor vernieuwing.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen en waarom?
Jullie diensten zou ik aanbevelen, met name door de persoonlijke, op maat gesneden aanpak door mensen die er verstand van hebben. In mijn geval was het ook een duidelijke meerwaarde dat de fysiotherapeut zelf ook klimmer is waardoor we nog specifieker de opbouw konden uitvoeren. Aanpak van sportblessure vergt mijn inziens toch een bepaalde expertise.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken