Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is de behandeling van oedeem (vochtophoping/zwelling) en het lymfsysteem. Dit gebeurt door middel van specifieke handgrepen en technieken. Daarnaast bieden we ondersteuning in het controleren en voorkomen van oedeemklachten en bieden we zwachtel- en compressiemateriaal ter ondersteuning.

Herkent u de volgende klachten:
• zwaar/strak gevoel in uw arm, been of romp
• zichtbare zwelling armen, benen, romp
• littekenverkleving
• bewegingsbeperking in spieren en gewrichten

Dan is er vaak sprake van een vocht- of oedeemprobleem. Vaak niet zichtbaar, maar voelbaar des te meer. Soms pijnlijk, maar altijd hinderlijk. Het kan je echt in je bewegen en functioneren beperken. Maar er is iets aan te doen!

Goed advies, bandageren of een behandeling?  
Onze oedeem therapeuten zijn actief binnen het Geriatrieteam plus. Of het vochtprobleem nu een gevolg is van een operatie, een ongeval, ouderdom of in combinatie met kanker, bij onze oedeem therapeuten bent u op de juiste plek.

Geriatrieteam plus
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48 

Afspraak maken oedeemtherapie
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken