Erasmus Rikumahu uit Geleen

In eerste instantie kwam ik met klachten aan de knie bij jullie terecht. Na grondig onderzoek bleek er echter met de knie niks mis te zijn, maar bleek de heup de boosdoener en werd uitgesproken dat waarschijnlijk een totale heupprothese de volgende stap zou zijn. Na terugkoppeling door Tom aan mijn huisarts met het verzoek tot een consult orthopedie, ben ik doorverwezen naar dr. Boonen in het Zuyderland ziekenhuis te Sittard. Hier werd vastgesteld dat ik inderdaad een totale heupprothese moest krijgen.

Door de revalidatie ben ik weer in staat om pijnvrij te wandelen, enorm dankbaar voor de professionele hulp!

Met volle tevredenheid mag ik nu terugkijken op een succesvolle revalidatie door jullie als (sport)fysiotherapeuten. Ik ben bijzonder dankbaar voor jullie fijne ondersteuning om mij ‘weer op de been te helpen’. In een gemoedelijke, ontspannen en prettige sfeer mij met raad en daad bij te staan. Veel waardering voor al jullie moeite, inzet en krachtsinspanningen, vooral tijdens de coronacrisis bij noodgedwongen fysieke afwezigheid vanwege regeringsmaatregelen. Heel attent om toch de vinger aan de pols te houden door feedback met regelmatige telefoontjes en een attente kaart om een ‘hart onder de riem te steken’. Chapeau!!!  

Glynis Barton uit Nuth 

#2 TEAM NL vrouwenijshockey
ACL afgescheurd , MCL afgescheurd, Meniscus beschadigd 30% lateraal  en Posterolaterale hoek reconstructie
In mensentaal: 3 van de 4 kniebanden waren afgescheurd door een ongelukkige bodycheck tijdens een ijshockeywedstrijd. Mijn schaats bleef vaststeken in het ijs waardoor er een soort hefboomeffect ontstond en ik mijn pezen voelde en hoorde afscheuren. Mijn onderbeen voelde plots niet meer zo stevig aan als voorheen. 
 

Een blessure is nooit leuk, komt nooit op een gepast moment en duurt altijd net iets langer dan je in eerste instantie had gedacht. Iedere (top)sporter gaat er vroeg of laat mee te maken krijgen. Een blessure maakt je of kraakt je. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat.

Als (top)sporter is niets zo vervelend als wanneer je steeds van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Daarom omring ik me graag met de juiste mensen. Tijdens mijn revalidatietraject heb ik echt nood aan een professionele setting, zeker gezien de aard van mijn blessure. Dit heb ik gevonden in bij Kniecentrum Plus van Fysiovision.

Bij het Knie- heupcentrum Plus ben ik niet zomaar een nummertje. De persoonlijke aanpak en interactie zorgt ervoor dat ik me er echt thuis voel. Ik ben omringd door een team van specialisten in een professionele setting.

Met mijn fysio moet ik kunnen sparren over wat ik voel in mijn lijf zodat we daar samen snel en efficiënt op kunnen anticiperen op ieder moment in het traject. Echografie nodig? Ook dat is in house beschikbaar bij Fysiovision. Ook het regelen van een op maat gemaakte brace, door hun directe samenwerking met Össur, was een unieke beleving. Wel zo prettig om, in tijden van onzekerheid en onwetendheid, een heel team van specialisten achter je te hebben staan om op terug te vallen. 

Bij het Knie- heupcentrum Plus ben ik niet zomaar een nummertje. De persoonlijke aanpak en interactie zorgt ervoor dat ik me er echt thuis voel. Al hoop ik natuurlijk snel weer van ze af te zijn 😉

Revalideren is topsport. Voor de patiënt én voor de fysio. Heb er alle vertrouwen in dat ik over een paar maanden weer sterk, fit en mobiel ben.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken