Echografie

Echografie werkt met geluidsgolven en is in staat veranderingen in het weefsel zichtbaar te maken. Denk hierbij aan gezwollen of ontstoken pezen, verkalkingen, weefselschade of vocht. Op basis van dit onderzoek kan een effectieve behandeling bepaald worden. Het bijzondere aan de beeldvorming middels echografie gecombineerd met fysiotherapie is dat we de weefsels ook zichtbaar kunnen maken tijdens het bewegen en de bevindingen te koppelen aan de uitkomsten van het lichamelijk onderzoek. Dit kan van grote meerwaarde zijn.

Kan met name toegepast worden bij klachten aan: 
• voet
• elleboog
• pols/hand
• knie
• schouder
• bij spierletsels 

Omdat we het zeker willen weten 
We zien echografie als een aanvullend middel om met nog meer zekerheid te kunnen bepalen wat de oorzaak van uw klacht is, hoe lang het herstel zal gaan duren en of het herstel voldoende is.

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus

Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134  

Afspraak maken echografie
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken