Waarom Fysiovision onderscheidend is

U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling op maat, verantwoord en veilig is. Bij Fysiovision bieden we een uitgebreide intake met gedegen klachtenanalyse als basis voor een optimale behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk specialisten. Professionals met een ruime ervaring en kennis die voortdurend up to date is en onze Plus behandelprogramma’s bieden een totaalaanpak op het gebied van rugklachten, oncologie, geriatrie, peesherstel en knierevalidatie.

Het behandelproces begint bij een van onze gepassioneerde fysiotherapeuten

U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling bij Fysiovision op maat, verantwoord en volgens de laatste stand van de wetenschap is. Bij Fysiovision bieden we een uitgebreide intake met gedegen klachtenanalyse als basis voor een optimale behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk specialisten. Professionals met een ruime ervaring en kennis die voortdurend up to date is. Binnen onze expertisecentra bundelen we deze ervaring, kennis en ieders specifieke persoonlijke kwaliteiten. Dit met als doel iedere volgende klant steeds weer die zorg te leveren die nodig is om ook van deze klant een tevreden klant te maken.

Het behandelproces begint bij een van onze gepassioneerde fysiotherapeuten

Maak uw eigen website in enkele muilsklikken! Mobirise helpt u de ontwikkeltijd te verkorten door u een veelzijdige website-editor te bieden met een drag-en-drop interface. Mobirise Website Builder maakt leuke, retina- en mobiel-vriendelijke websites in een paar muisklikken. Mobirise is een van de gemakkelijkste tools op de markt voor het ontwikkelen van websites

Office is het meest gebruikte softwarepakket binnen bedrijven. Van oorsprong is Microsoft Office een software pakket dat je koopt en lokaal installeert op werkplekken en servers binnen de organisatie.

Ditzelfde principe geldt voor Exchange, Skype for Business en SharePoint. Met Office 365 verandert deze structuur naar die van een Cloud oplossing. Hierbij worden de voorgenoemde software pakketten gezamenlijk aangeboden als een dienst in de vorm van Software-as-a-Service. Deze nieuwe abonnement structuur waarbij u grotendeels in de cloud werkt brengt een hoop voordelen met zich mee. Denk hierbij aan flexibiliteit, toegankelijkheid, schaalbaarheid, zekerheid, inzichtelijke en voorspelbare kosten. Veel bedrijven stappen dan ook over naar Office in de Cloud (Office 365).

Past IT heeft veel ervaring in de migratie van een lokale Office omgeving naar Office 365. Daarbij wordt de lokale mailomgeving en documenten gemigreerd zonder verlies van data. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook het dagelijkse beheer van de Office 365 omgeving is bij Past IT in goede handen.

Past IT helpt u graag vakkundig bij het oplossen van uw ICT problemen of het beantwoorden van vragen.

Om incidenten, wijzigingen, klachten en verzoeken goed te kunnen vervolgen dienen deze centraal aangemeld te worden, waarna ze volgens afspraak snel opgepakt worden, dit wordt vastgelegd in een overeenkomst waarbij de respons- en oplostijden zijn vastgelegd.

Het is van groot belang dat al uw ICT systemen gecontroleerd en actief bewaakt worden op virussen en andere bedreigingen. Een bedreiging kan al actief worden bij het openen van een besmette mail of website.

Past IT heeft jarenlange ervaring in het betrouwbaar inrichten van een virusprotectie. Bij een besmetting wordt pro-actief en automatisch actie ondernomen. Past IT rapporteert dagelijks over de gedetecteerde bedreigingen en de ondernomen acties.

De mail is een van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen een bedrijf. Niet alleen de mail maar ook de afspraken, contacten, taken en notities zijn een onderdeel van een mailomgeving.

Past IT verzorgt de inrichting en beheer van uw totale mailomgeving, of het nu een lokale of een mailomgeving in de Cloud is. Ook het archiveren van mail wordt daarbij niet uit het oog verloren. Naast Exchange (online) heeft Past IT jarenlange ervaring met een diversiteit van mailoplossingen.

Indien uw computers en laptops niet goed beheerd en onderhouden worden levert dit vroeg of laat problemen op. Worden er niet regelmatig updates uitgevoerd dan zullen de systemen snel kwetsbaar zijn voor bedreigingen waardoor gegevens bij onbevoegden terecht kunnen komen of verloren gaan.

Past IT zorgt voor pro-actief beheer en een continue bewaking van de systemen waardoor de werking en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Bij een hardware probleem zal Past IT dit zo snel mogelijk oplossen. Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Mail, bedrijfssoftware en data dienen tegenwoordig ook op smartphones en tablets beschikbaar te zijn. Past IT zorgt voor een beveiligde en betrouwbare manier met de adequate oplossingen.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Opeens zijn bestanden niet meer beschikbaar. Dit kan zijn doordat iemand ze per ongeluk verwijderd heeft, een harde schijf defect raakt of er een ransom-ware besmetting actief is. Het is belangrijk dat er dagelijks of zelfs per uur een back-up gemaakt wordt van al uw bestanden.

Past IT heeft jarenlange ervaring in het implementeren van de juiste en passende back-up strategie, zowel voor lokale of geografisch gescheiden back-ups. Dagelijks rapporteert Past IT over de juiste werking van de back-ups. Naast het maken van back-ups test Past IT regelmatig het terugzetten van de bestanden. Past IT zorgt dus niet alleen voor back-up en het herstel van bestanden maar ook voor kritische systemen. Bij het niet meer beschikbaar zijn van deze systemen zorgt Past IT voor een volledig herstel van alle gegevens op een ander systeem.

Datamanagement heeft tot doel de toegang en het beheer van data in uw organisatie in goede banen te leiden. Zeker nu de hoeveelheid data in bijna iedere organisatie steeds groter wordt, neemt het belang van goed datamanagement toe. Datamanagement richt zich op het actueel houden, opslaan, beveiligen en bruikbaar maken en houden van al uw gegevens. Bedrijfs- en/of persoonlijke data kan centraal op een eigen server of online opgeslagen worden.

Past IT zorgt ervoor dat uw data veilig en alleen beschikbaar is voor de personen die er toegang tot mogen hebben. Actief wordt bewaakt wie welke data benaderd heeft. Zoekt u naar verbetering van uw datamanagement, dan kunnen wij u graag vrijblijvend adviseren over de diverse oplossingen.

Applicatiebeheer is onmisbaar voor elk bedrijf. Applicatiebeheer omvat het beheren, onderhouden en upgraden van applicaties tijdens hun volledige levenscyclus.

Past IT verzorgt een consistent onderhoud van uw bedrijfsapplicaties, zodat die net zo snel en efficiënt werken als u dat doet. Voor bedrijfsprocessen wordt vaak gebruik gemaakt van specifieke bedrijfssoftware. Deze kan lokaal of in de Cloud geplaats zijn. Past IT zorgt voor het volledig technisch beheer van deze software. Pas als de software naar tevredenheid draait zijn wij ook tevreden.

Het nieuwe telefoneren. Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken. Goedkoper dan traditioneel bellen en altijd bereikbaar.

Past IT levert VIOP diensten via een eigen VIOP centrale. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de diensten van KPN zodat de betrouwbaarheid gegarandeerd is. Onbeperkt bellen: met Zakelijk VoIP belt u zoveel als u wilt voor een vast maandbedrag. Zo voorkomt u onnodige verrassingen op de factuur. Met VoIP zakelijk van KPN is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten door KPN in de Cloud geleverd.

Het inrichten van een stabiel wireless netwerk voor een bedrijf vraagt om een gedegen fundament en is complexer dan alleen het configureren van een paar access points of switches. Past IT kan u daarbij adviseren en helpen. Afhankelijk van de belangrijkheid van de internetverbinding kan Past IT zorgen voor een 2e verbinding via een andere provider.

Het lokaal netwerk zorgt voor de interne verbinding van de ICT systemen en de koppeling met het internet. Dit zowel bedraad als draadloos. De netwerkverbinding moet niet alleen betrouwbaar zijn maar er moet ook gezorgd worden dat dit op een veilige, betrouwbare en bewaakte manier gebeurt. Daarmee wordt voorkomen dat systemen besmet worden met virussen of ransom-ware. Met de huidige wet persoonsgegevens is het van groot bedrijfsbelang dat gegevens op de juiste plaats en personen terecht komen. Door het lokale netwerk continue te bewaken en te monitoren is er altijd een duidelijk overzicht van wat er op het netwerk gebeurd en kan ingesteld worden wat er wel of niet toegestaan is. Past IT kan een gastnetwerk configureren zodat er een optimale scheiding is met het bedrijfsnetwerk. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden, we adviseren en helpen u graag met het juiste netwerk passend bij uw bedrijfsvoering.

Binnen een bedrijf veranderen er regelmatig zaken binnen de ICT omgeving. Belangrijk hierin is de acceptatie van de verandering door de gebruikers. Een goede en juiste instructie / cursus heeft hierin een positieve bijdrage.

Past IT kan dit voor uw bedrijf verzorgen. De gebruikers krijgen daarmee allemaal dezelfde heldere informatie en begeleiding waarmee de ICT verandering een succes wordt.

Voor bedrijven die opzoek zijn naar tijdelijke en parttime ICT ondersteuning kan Past IT ingehuurd worden. Een vakkundig en ervaren medewerker is dan op de afgesproken tijdstippen binnen uw bedrijf aanwezig om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Dit kunnen dagelijkse beheerwerkzaamheden zijn maar ook volledige projecten. Informeer vrijblijvend naar de aantrekkelijke tarieven. Wellicht zijn we u dan snel van dienst bij het oplossen van uw ICT probleem.

Samen sterk


Geriatrieteam Plus is een gespecialiseerd ouderenteam dat tevens ingezet wordt bij complexe ouderenzorg in de thuissituatie. Wij richten ons op ouderen met meer problemen dan alleen het fysieke beperkingen en bieden zorg op maat aan huis. Samen sterk met hart voor het welzijn van de patiënt. Er is een nauwe samenwerking met uw huisarts, praktijkondersteuner ouderenzorg, specialist ouderengeneeskunde en eventueel geriater. De geriatriefysiotherapeut van Fysiovision maakt hier een essentieel onderdeel van uit.

Bij het Kniecentrum Plus ben ik niet zomaar een nummertje. De persoonlijke aanpak en interactie zorgt ervoor dat ik me er echt thuis voel. Ik ben omringd door een team van specialisten in een professionele setting.

Glynis Barton 

Door de revalidatie ben ik weer in staat om pijnvrij te wandelen, enorm dankbaar voor de professionele hulp!

Erasmus Rikumahu

Fysiovision Geleen (Hoofdvestiging) Wagenaarstraat 157 
6164 XR Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Fysiovision Geleen
Frans Erenslaan 103 
6164 JG Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Fysiovision Heerlen Heerlerbaan 58C 
6418 CH Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

Fysiovision Kniecentrum Plus Jos Klijnenlaan 685B 
6164 AP Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Klanten beoordelingAfspraak maken

Fysiovision Geleen (Hoofdvestiging) Wagenaarstraat 157 
6164 XR Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Fysiovision Geleen
Frans Erenslaan 103 
6164 JG Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Fysiovision Heerlen Heerlerbaan 58C 
6418 CH Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

Fysiovision Kniecentrum Plus Jos Klijnenlaan 685B 
6164 AP Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken

Klanten beoordelingKlanten beoordelingFysiovision Geleen (Hoofdvestiging) Wagenaarstraat 157 
6164 XR Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Fysiovision Geleen
Frans Erenslaan 103 
6164 JG Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Fysiovision Heerlen
Heerlerbaan 58C 
6418 CH Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

Fysiovision Kniecentrum Plus
Jos Klijnenlaan 685B 
6164 AP Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken

Fysiovision Geleen (Hoofdvestiging) Wagenaarstraat 157 
6164 XR Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Fysiovision Geleen
Frans Erenslaan 103 
6164 JG Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Fysiovision Heerlen Heerlerbaan 58C 
6418 CH Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

Fysiovision Kniecentrum Plus Jos Klijnenlaan 685B 
6164 AP Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken