Klimspreekuur

De klimsport is in opmars. Naast de uitdagingen en obstakels die u tijdens het uitoefenen van deze sport kunt tegenkomen, kunt u ook geconfronteerd worden met klachten en blessures. Onze “klim” fysiotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van klimblessures en zelf ook actief binnen de klimsport, staat voor u klaar. In samenwerking met Radium Boulders Maastricht biedt Fysiovision op de dinsdagavonden gratis een vrijblijvend klimspreekuur aan te Maastricht. Maak hieronder wel even online een afspraak. Dan zijn we voorbereid op uw bezoek.

Radium Boulders
Lage Frontweg 2B, Maastricht
dinsdagavond tussen 19.00 - 20.00 uur 

Afspraak maken klimspreekuur
U kunt online een afspraak maken. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u per e-mail de afspraak bevestiging. Indien u geen geschikte afspraak kunt maken via de afspraken module of u twijfelt of de spreekuren voldoen aan uw wensen kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Stuur een mail naar info@fysiovision.nl of bel 046 - 474 53 48.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waarderingPatiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Kniecentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken