Klimspreekuur

De klimsport is in opmars. Naast de uitdagingen en obstakels die u tijdens het uitoefenen van deze sport kunt tegenkomen, kunt u ook geconfronteerd worden met klachten en blessures. Onze klim fysio staat voor u klaar. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van klimblessures en is zelf ook actief binnen de klimsport.

In samenwerking met Radium Boulders en I-VY Climbing biedt Fysiovision op dinsdagavonden van 19.00 uur tot 20.00 uur een gratis en vrijblijvend klimspreekuur aan. In ‘even’ weken bij Klimhal I-VY (Fitland XL) te Sittard  en in ‘oneven’ weken bij Radium Boulders te Maastricht.

Het betreft een inloopspreekuur maar vooraf aanmelden is wel wenselijk. Laat ons dus even weten dat je langskomt: maak hieronder zelf een afspraak of stuur een mail naar david@fysiovision.nl. Passen de aangeboden tijdstippen niet in je agenda, dan plannen we graag samen een ander moment.

 

Je kunt hieronder direct een afspraak voor het klimspreekuur maken

Selecteer de gewenste locatie en tijdstip. Na het invullen van je gegevens ontvangt je direct per e-mail de afspraakbevestiging.

Laden...

 

Indien je geen geschikte afspraak kunt maken via de afsprakenmodule of je twijfelt of de spreekuren voldoen aan je wensen kunt je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met je beoordelen welke zorg het beste bij je past. Stuur dan een mail naar david@fysiovision.nl.

© 2015 - Fysiovision