Club support plus

Snel weer fit

Bij elke blessure is snelle toegang tot diagnostiek, advies en behandeling essentieel voor een optimaal herstel. Zeven dagen per week staan er gespecialiseerde fysiotherapeuten voor je klaar, niet alleen bij Fysiovision maar vaak ook op de clublocatie. Voor een snellere diagnostiek en herstel kan er gebruik worden gemaakt van respectievelijk echografie en specifieke sportrevalidatie aangevuld met onder andere shockwave therapie of EPTE. Je staat weer snel, fit en vol vertrouwen op het veld.

Zo sterk als de zwakste schakel

Op basis van sport specifieke testen kan er een blessure risicoprofiel gemaakt worden. Met als doel het geven van een gericht trainingsadvies om blessures te voorkomen maar ook om prestaties te verbeteren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Clubondersteuning

Door de kennis en vaardigheden van de clubverzorgers en trainers te verbeteren houden we de sporters fit en blijven zij dit ook. Club Support Plus zal de clubverzorgers en trainers op verschillende vlakken ondersteunen zodat zij hun werk nog beter kunnen doen. Samen werken we aan de gezondheid van de sportclub of sportvereniging en haar leden.

  • Wil je weten wat Club Support Plus kan betekenen voor jou als sporter of voor je club? Neem dan contact met ons op 046 – 474 53 48 en vraag naar Tom Ehlen of stuur een mail naar info@fysiovision.nl

 


Maak direct een afspraak voor het gratis Club Support Plus spreekuur voor je eigen club

Voor leden van sportclubs die gebruik maken van ons Club Support Plus programma bestaat de mogelijkheid zelf een afspraak in te plannen voor het gratis spreekuur. Selecteer je sportclub en het gewenste tijdstip. Na het invullen van je gegevens ontvangt je direct per e-mail de afspraakbevestiging.

Laden...

 

Indien je geen geschikte afspraak kunt maken via de afsprakenmodule of je twijfelt of de spreekuren voldoen aan je wensen kunt je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met je beoordelen welke zorg het beste bij je past. Stuur dan een mail naar info@fysiovision.nl of, nog sneller, bel met 046 4745348.

 

© 2015 - Fysiovision