CIOS Sportspreekuur

Sporten is vaak een hobby, iets wat je naast je studie of beroep erbij doet. Soms echter is sport een wezenlijk onderdeel van je studie of toekomstig beroep. Dan is het zaak om niet te lichtzinnig om te springen met klachten en blessures.

Voor CIOS studenten bieden we op de maandag en donderdag van 17.00 tot 18 uur een gratis sportspreekuur aan. Laat je klacht snel en deskundig beoordelen. Zo kun je weer snel en met volledige inzet aan de lessen deelnemen!

Let op!! Locatie is aangepast. Spreekuur vindt plaats op het Kniecentrum Plus aan de Jos Klijnenlaan 685 te Geleen (locatie voetbalvelden FC Geleen Zuid)

Laat ons wel even weten dat je langskomt: maak hieronder zelf een afspraak of mail ons en reserveer een tijdstip. Past dit niet in je agenda, dan plannen we graag samen een ander moment.

Je kunt hieronder direct een afspraak voor het CIOS sportspreekuur maken

Selecteer de gewenste dag en tijdstip. Na het invullen van je gegevens ontvangt je direct per e-mail de afspraakbevestiging.

Laden...

 

Indien je geen geschikte afspraak kunt maken via de afsprakenmodule of je twijfelt of het spreekuur voldoet aan je wensen kunt je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met je beoordelen welke zorg het beste bij je past. Stuur dan een mail naar info@fysiovision.nl of, nog sneller, bel met 046 4745348.

CIOS Sportersspreekuur Geleen

  • Locatie: Fysiovision / Kniecentrum Plus | Jos Klijnenlaan 685 te Geleen
  • Maandag: 17.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 17.00 – 18.00 uur
  • Aanmelden, bij voorkeur, via de afsprakenmodule of anders via info@fysiovision.nl
© 2015 - Fysiovision