Nieuws archief

Onze Plus Programma's

Rug plus

Speciaal voor langdurige en terugkerende rugklachten ontwikkelde Fysiovision RugPlus: een specialistisch behandel- en trainingsprogramma waarmee u al na een aantal weken beter kunt functioneren.

Lees meer

Geriatrieteam plus

Fysiovision is gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie. De ouderdom komt nou eenmaal met gebreken en dat zijn er vaak meer dan één. Gelukkig kan ons geriatrieteam u met veel van uw klachten helpen.

Lees meer

Kniecentrum plus

Revalideren als een topsporter met als doel na je knieblessure of operatie sterker terug komen. Dat is wat we je bij het Kniecentrum Plus in Geleen kunnen bieden. Een revalidatie van A tot en met Z in een omgeving die puur “sport en beweging” ademt.

Lees meer

Oncozorg plus

Na de diagnose ‘kanker’ is het waarschijnlijk dat uw lichaam de komende tijd zal veranderen. Het is verstandig om hierop in te spelen. Het Oncozorg Plus revalidatieprogramma van Fysiovision is speciaal ontwikkeld voor de voorbereiding, de stabilisatie en het herstel van uw lichaam tijdens en na de behandeling.

Lees meer

Peesherstel plus

Ervaart u al langere tijd pijnklachten aan achillespees of tenniselleboog? Helpen de behandelingen tot nu toe niet of onvoldoende? Indien dit veroorzaakt wordt door een hardnekkig peesprobleem kunnen wij u wellicht helpen met ons Peesherstel Plus concept!

Lees meer

Club Support plus

Elke sporter wil zo snel mogelijk herstellen van een blessure, fit blijven en op zijn of haar niveau optimaal presteren. Om dit te bereiken moet een sporter op sportmedisch- en trainingsgebied goed begeleid worden. Club Support Plus biedt op deze gebieden ondersteuning aan sportclubs, ploegen en verenigingen.

Lees meer
© 2015 - Fysiovision