Onze manier van werken

U legt uw gezondheid in onze handen. Daarom gaan wij daar met de grootst mogelijke zorg mee om. Als je de verantwoordelijkheid hebt voor iemands functioneren, dan doe je geen enkele concessie aan kwaliteit. Dan is het alleen het hoogste niveau goed genoeg.

Kwaliteit in mensen, in onze behandelingen, in faciliteiten en omgeving.

De behandeling

Verantwoord, specialistisch en efficiënt. Zo richten wij uw behandeling in. We willen u immers zo snel mogelijk weer fit krijgen. Daarom starten wij altijd met een uitgebreide diagnose en doen wij enkele metingen (zoals kracht, beweeglijkheid en pijnscore) om straks uw herstel objectief te kunnen meten. Op die manier kunnen wij, mocht dat nodig zijn, direct de behandeling bijsturen en heeft u optimaal rendement van uw behandeltraject.

Onze mensen

Onze fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk specialisten. Met een ruime ervaring en kennis die voortdurend up to date is, kun je erop vertrouwen dat je behandeling effectief, verantwoord en veilig is. Op een aantal gebieden hebben we eigen zorgproducten (Onze Plus producten) ontwikkeld en specialistische behandelteams gevormd. Deze teams worden samen gesteld uit fysiotherapeuten die zich vooral of uitsluitend richten op dit specifieke aandachtsgebied. In een aantal gevallen worden ook andere disciplines bij dit zorgproduct betrokken. Dit met het doel u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze faciliteiten

Een therapeut die het lichaam van binnen en van buiten kent en die weet hoe uw herstel op een verantwoorde manier moet verlopen, is voorwaarde nummer één. Een prettige omgeving, state of the art apparatuur en ondersteunende middelen en materialen dragen daarnaast ook een flinke steen bij aan het herstelproces.

Onze partners

Met alle kennis en ervaring die we in huis hebben, is er soms nog een extra, specialistische kijk nodig. In een aantal gevallen is de expertise van deze zorgverleners wenselijk of zelfs noodzakelijk. Samen versterken we elkaar met als doel u zo snel en zo effectief mogelijk te helpen. Dan hebben we een waardevol netwerk van specialisten om ons heen die met ons meenemen en  kijken. En ook voor hen geldt: alleen de besten in hun vak.

Brochure

Download hier onze algemene brochure

Wat anderen vinden

 

 

© 2015 - Fysiovision