Francien van Stiphout uit Geleen

Wat was uw probleem waarmee u bij ons kwam?
Ik heb darmkanker, waarvoor chemotherapie en bestraling gekregen. Al eerder in behandeling geweest bij andere therapeut/praktijk voor reeds andere klachten. Ik sport bij Sportvision. Doordat ik geattendeerd ben op het feit dat bij Fysiovision een gespecialiseerd team zit heb ik de stap gemaakt om te starten met revalidatie/training.

Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij ons?
Ik heb in de periode meer energie gekregen. Meer zelfvertrouwen, doordat ik nu training doe die ik op het randje van mijn kunnen ligt, waardoor ik meer activiteiten kan ondernemen. Steeds de grens verleggen.
  

Meer energie en meer zelfvertrouwen. Het hele team van specialisten op oncologisch gebied is geweldig!

Waarom bent u zo tevreden over de behandeling bij ons?
Het hele team van specialisten op oncologisch gebied is geweldig. Na het eerste gesprek bij Kayl ben ik binnen een week doorverwezen naar andere specialisten die mij konden helpen bij mijn klachten. Ik zou geen andere therapeut willen hebben. Door de keuze van training die in samenspraak is opgesteld heb ik grote stappen kunnen zetten.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen en waarom?
Heb ik al gedaan! Doordat ik ontzorgd word, en hulp krijg op meerdere vlakken. Sommige waar ik nog niet aan heb gedacht dat het kon. Het contact is goed, korte lijnen.

John Tettero uit Geleen

Wat was uw probleem waarmee u bij ons kwam?
Had u al andere behandelingen probeert?
Zo ja, Benoemen welke?

Longkanker met frozen schoulder links. Ik liep wankel, kon de trap niet meer goed lopen en had weinig energie. In het ziekenhuis heb ik revalidatie gehad 4 weken intern alvorens ik met ontslag ging.


Wat heeft u bereikt met de behandelingen bij ons?
Mijn linker arm is weer beter belastbaar, meer bewegingsvrijheid. Meer kracht in de benen. Kan beter opstaan, lopen gaat nu veel beter. Ik kan zelfs mijn werk (fysiek zwaar) weer deels hervatten. Thuis kan ik het huishouden weer volledig doen. De dingen die ik vroeger kon, kan ik door revalidatie bij Fysiovision nu ook weer allemaal. Alleen werkhervatting is nog niet volledig.  

De dingen die ik vroeger kon, kan ik door revalidatie bij Fysiovision nu ook weer allemaal.

Waarom bent u zo tevreden over de behandeling bij ons?
Doordat ik zo goed vooruit ben gegaan. In het begin zag ik dat niet, maar door het evalueren van mijn functies door fysieke testen is dit gebleken. Daarnaast kon ik met al mijn fysieke klachten terecht bij een van de collega’s, van behandeling schouder, tot echografie ter diagnostiek en dan nog de oncologische revalidatie.

Zou u onze diensten ook adviseren aan anderen en waarom?
Zeker, het is een prettige sfeer, kunt met alle zaken terecht en zijn bespreekbaar. Therapeuten weten waar ze mee bezig zijn.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waarderingPatiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Oncozorg plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Kniecentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

Dependance Heerlen 
Heerlerbaan 58C, Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken