Dry Needling

Behandelmethode tegen acute en chronische pijn en stijfheid in spieren. De oorzaak van de klacht is dan een lokale verharding in de spier welke triggerpoint wordt genoemd. Een zeer fijn naaldje wordt door de huid in dit triggerpoint geprikt waardoor de verharding ontspant en geheel of gedeeltelijk verdwijnt.

Klachten kunnen zijn:
• pijn/stijfheid in spieren
• bewegingsbeperkingen in een gewricht
• verminderde kracht
• hoofdpijn

Klachten aan spieren of weke delen? 
Wellicht dat dry needling een toegevoegde waarde kan hebben indien u tot op heden onvoldoende verlichting heeft ervaren. Deze behandelmethode wordt bij Fysiovision toegepast door de (manueel) therapeuten van het Rugcentrum plus. Daarmee bent u verzekerd van een weloverwogen keuze betreffende de behandelaanpak.

Rugcentrum plus
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48 

Afspraak maken dry needling
U kunt zich aanmelden voor deze behandelmethode door op onderstaande button te klikken waarna het contactformulier in te vullen en te versturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met 046 4745348 of mailen naar info@fysiovision.nl In alle gevallen zullen onze collegas van de front office ervoor zorgen dat u snel en bekwaam geholpen wordt.

Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiovision is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
[JS_CODE_0]Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u toegang tot het SpotOnMedics patiëntenportaal, uw persoonlijke digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157, Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103A, Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Knie- heupcentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B, Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken